Užički hardcore bend BRAT predstavlja dva debitantska singlaSviđa ti se? Javi ostalima!


Petorka iz grada na Đetinji je konačno zaplovila hardcore scenom. Nakon prvog zvaničnog predstavljanja domaćoj publici na aprilskoj svirci u GKC-u, bend se povukao u studio gde je započet rad na prvim autorskim pesmama. Kao rezultat, pravo iz studija "Off" nam stižu dve pesme, koje predstavljaju uvod u njihov krajnji cilj, a to je album. Iz razgovora sa vokalom Ivanom, saznali smo da album izlazi sledeće godine, a da će period do tad biti iskorišćen za afirmaciju benda putem živih nastupa. Što se tiče ove kalendarske godine, u planu je i izbacivanje treće pesme koja će biti propraćena spotom.

BRAT - Fish In Ljubish
BRAT - Imamo li problem?!

U Bratu sviraju:
Ivan Radović Brko - vokal
Dragan Grujić Grujo - bubanj
Nemanja Ilić Ilus - gitara
Aleksandar Tomić Coa - bas gitara
Žarko Jovanović - gitaraSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku