Kantautor Seine skicira



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Varaždinski kantautor sa zagrebačkom adresom objavio je dvije nove pjesme na bandcampu pod krovnim nazivom "Skice". Album je otvorenog tipa i nadopunjavat će se novim skicama sve dok ih ne ponestane ili ih ne odluči snimiti u studijskoj varijanti.


Iza projekta Seine stoji Ivan Ščapec, pjevač i gitarist punk-noise-pop grupe Vlasta Popić. U ovome obliku djeluje od 2008. godine, a nedugo nakon toga pridružuje mu se Tena Rak, bubnjarka njihove punk grupe. Nakon pregršt koncerata, studijskog albuma, EP-a i snimke live koncerta iz Beograda, Tena Rak napušta grupu i Seine ponovno ostaje pojedinac. Za jesen i zimu najavljuje novi materijal mračnijih nota.


Za pjesmu "Privatno tijelo" napravljen je fan video od scena iz filma "Četiri noći jednog sanjara" Roberta Bressona iz 1971.


https://www.youtube.com/watch?v=zy6beP7_jlc


Pjesme su dostupne na soundcloudu, kao i na bandcampu, gdje ih se može preuzeti uz simboličnu novčanu podršku.


https://seine.bandcamp.com/


https://soundcloud.com/seine_vz




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive