Koncert 100 HILJADA MUZIČARA ZA PROMENESviđa ti se? Javi ostalima!

I ove godine će se, po četvrti put, održati srpski koncert u okviru svetske akcije ,,100.000 MUZIČARA ZA PROMENE'', čiji je cilj da širom sveta istog dana, u subotu 26. septembra ove godine, sto hiljada muzičara zasvira u znak podrške za promene sadašnje sutuacije u svetu (manje gladi, manje rata, više ljudskih prava…). Broj događaja i zemalja učesnica se svake godine povećava. Prošle godine su učestvovali muzičari iz 123 države…

Po tradiciji, srpski koncert će se održati u organizaciji Udruženja rok muzičara Srbije, u klubu URMUS (Beograd, Mutapova 12).

Učestvovaće četiri benda: GREŠNICI, AMNEZIJA, SORABI i BAG, koji će se potruditi da pošalju u svet snažnu poruku i želju da se stvori jedno pravednije društvo. Pozitivna energija i dobra muzika se podrazumeva.

Ulaz na koncert je besplatan.

U biblioteci Stendford univerziteta trajno čuva dokumentacija sa svih tih događanja (video, foto), pa i ova iz Srbije, jer je akciju pre četiri godine pokrenuo njihov profesor Majkl Rotenberg.

 

 

Sajt akcije: http://www.100tpcmedia.org/100TPC2012/

 

Sajt srpskog dela akcije: http://100tmcrs.tk/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku