Koncertna promocija drugog albuma benda Rikošet u Ciglani



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Srpski stoner progresiv bend Rikošet posle završene turneje promoviše svoj drugi album "Pravo na život" u beogradskom klubu Ciglana u subotu 19. septembra od 22 časa.

Očekuje se da u veoma užarenoj atmosferi u prisustvu publike i medija ovaj bend sa međunarodnim iskustvom podigne masu svojim novim pesmama koje karakterišu rokenrol energija i kvalitetan scenski nastup.

Specijalni gosti večeri biće mladi ali talentovani bend Potop koji već iza sebe ima niz dobrih nastupa po beogradskim rokenrol mestima.

Ukoliko ste željni kvalitetne svirke, naša preporuka je da nikako ne propustite ovaj događaj o kome ćete sigurno pričati.

Potsetićanja radi, "Ciglana klub ljubitelja teške industrije" nalazi se na Slanačkom putu br 26 ( pored fabrike Trudbenik). Ulaz za sve posetioce je besplatan.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive