Mladi užički muzičar Johnny Blunt predstavlja svoj prvi samostalni EP



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Matija Simeunović (Johnny B.), mladi umetnik iz Užica, započeo je autorski rad svojim prvim EP-em „Sanjam" u akustičnim aranžmanima i planira da ga predstavi užičkoj publici samostalnom izradom i prodajom CD-a. Zato je organizovao promociju svog CD-a, najavljenu za 25. septembar u užičkoj Kući Čaja.

„EP ima 3 pesme i govori o snazi sećanja, povezanosti ljudi izvan vremena i izvan prostora. O borbi za pronalazak svog životnog puta i lepoti i gorčini te borbe. Nastao je u trenucima ispunjenim mnogim lepim, a i teškim osećanjima i zato je bilo neophodno da ga predstavim. EP „sanjam" je ostvarenje mojih snova, da stvaram, a organizacija promocije diska je ostvarenje mog sna da jednog dana držim sopstveni CD u rukama."-o svom radu i inspiraciji kaže Matija.

Kao vokalista i saksofonista nedavno rasformiranog sastava Ubrzo Potom, u kom je svirao i pevao dve godine naučio je, kaže, kako se stvara i izvodi alternativna muzika i stekao interesovanje za nju. Potom je svoje ideje, koncepte i poeziju upregao u projekat i uz pomoć svog bivšeg kolege iz benda i drugih prijatelja iz muzičkog sveta ostvario svoj san, da snimi sopstvenu muziku. Dalji plan mu je da svoju muziku predstavi i publici izvan Užica i naravno, da nastavi autorski rad..




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive