NISOMNIA @ Rovovi niške tvrđaveSviđa ti se? Javi ostalima!

Nisomnia 2015, četrnaesti po redu gradski muzički festival i ove godine nam donosi dve večeri, konceptualno potpuno različite, ali odlične muzike. 

Posle 25 godina, u Nišu, na prvoj večeri festivala, nastupiće legendarni Ex Yu sastav Zabranjeno Pušenje, dok će zvezde druge večeri biti britanski dj duo Silicone Soul. 

Dok je Silicone Soul poznat publici sa prošlogodišnjeg sjajnog nastupa u diskoteci Dajmond, članovi benda Zabranjeno Pušenje se izuzetno raduju prvom nastupu u Nišu posle mnogo godina. Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku