Novi spot i singl grupe Vizelj za pesmu Nosorog



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Psychedelic punk-rock  trio Vizelj je upravo završio snimanje svog prvog spota za pesmu Nosorog. To je ujedno i prvi singl sa njihovog debi albuma, koji je sniman i miksan u studiju P3 ( producent Ivan Petrović-Sharks, snakes & plains), i čiji se izlazak se očekuje do kraja 2015. godine. I pored obaveze snimanja albma bend je ove godine bio aktivan nastupajući po beogradskim klubovima kao i po pojedinoim letnjim festivalima, deleći binu sa mnogim domaćim i stranim alternativnim sastavima. 


Spot  za pesmu „Nosorog" snimio je i montirao bubnjar grupe Andrej Mladenović. Možete ga pogledati na: https://www.youtube.com/watch?v=IEEG3fVr_4g&feature=youtu.be


Sastav je do sada objavio jedan EP - Vizelj EP za hrvatskog izdavača Slušaj najglasnje 2014.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive