VVhile završava turneju u DOB - uSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski bend Vvhile završava svoju četvrtu evropsku turneju koncertom koji će se održati u nedelju, 20. septembra u Klubu Doma omladine Beograda, zajedno sa lokalnim bendovima Bag of Dicks i austrijskim muzičarom pod imenom Jackson Reid Briggs. Time će bend obeležiti neverovatno uspešnu godinu u životu jednog neobičnog shoegaze-indie-noise-pop benda, nakon posete Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Nemačkoj, Holandiji, Belgiji, Francuskoj, Italiji i Sloveniji.
 
Krajem 2014. godine VVhile je objavio debitantski album pod nazivom "More" koji je kao vinilno izdanje počeo da živi od aprila 2015. posredstvom Jazz Chairs i Pop Depresije, Twintoe Records, Numavi Records i Dirt Cult Records.  Poslednji spot za pesmu "VVhile Things" potpisuje neobičan umetnički kolektiv iz Hrvatske B.A.K.A. KOLEKTIV, koji iza sebe ima niz uspešnih video produkcija koje su napravili na relaciji Sisak-Zagreb. "VVhile Things" je klasična punk rock himna napunjena slojevima distorziranih gitara i vokala duboko utopljenih u tonama reverba, a ujedno i jedna od prvih pesama koje je VVhile napravio. 
 
VVhile je duo koji su 2011. godine osnovali Stevan Ćirović na bubnju i vokalu i Andrija Spičanović na gitari i vokalu. Posle velikog broja koncerata u regionu i dve evropske turneje, tri vinilna i jednog kasetnog izdanja VVhile je izrastao u jedan od najuzbudljivijih bendova bivše Jugoslavije koji vas lako osvoji svojom pozitivnom melanholijom. 
 
 
Bag of Dicks su bubanj-bas duo koji svoju kultnu reputaciju uvećava iz dana u dan. Bili su gosti na koncertu legendarnih The Gories ove godine, a njihova mešavina bluza, panka, trasha, surfa... udara direktno u mozak.
 
https://www.facebook.com/bagofdicks138
https://bagofdicks138.bandcamp.com

Jackson Reid Briggs putuje Evropom i Balkanom poslednjih meseci i svira svuda gde je to moguće. Kraj ove muzičke odiseje dovodi ga u bivšu Jugoslaviju, a onda se vraća u Melburn u Australiju gde ga čeka njegov matični bend.
 
 
 
Ulaz je od 21h, a karte će se prodavati samo na ulazu po ceni od 300 dinara.
FB event: 
https://www.facebook.com/events/848659641838322/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku