CounterIgnitioN povodom izlaska albuma objavili novi singl, i najavljuju promociju albumaSviđa ti se? Javi ostalima!


Dugo očekivani drugi album kovinskog sastava CounterIgnitioN, pod nazivom Mediocrity Deadlock, je konačno izašao ovog oktobra, za izdavačku kuću Miner recordings. Tim povodom bend je na svom Youtube kanalu objavio još jednu pesmu sa ovog albuma, Divide and conquer koju možete čuti na https://www.youtube.com/watch?v=4L9_XyCRRsA.

 

Prvu svirku nakon izlaska albuma, i promociju, CounterIgnition će održati 6.11. u beogradskom klubu Vrtoglavica, uz podršku benda Rain Delay, ali i prijatelja benda i nekih bivših članova. Početak svirke je najavljen za 21h, a na svirci ćete moći da nabavite novi album, kao i prvi album i druga izdanja Miner recordings-a. Informacije o svirci možete pratiti i na facbook event-u

https://www.facebook.com/events/1919230521634748/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku