Lude žene pevaju o ‘lepoti življenja’ u SrbijiSviđa ti se? Javi ostalima!

Šest meseci nakon poslednjeg singla "Reci mi reči", koji je zajedno sa svojim prethodnikom "Daleko iznad moje lige" obišao sve relevantnije top liste u zemlji i regionu, i personalnih promena, grupa Lude žene sa svojim izdavačem Lampshade Media predstavlja novu pesmu jednostavnog naziva "Za vas".


"Pesma bi se u najkraćem mogla opisati kao bluz u jungle ritmu, a govori o tome kako je 'lepo živeti' u Srbiji", kratko je prokomentarisao gitarista Radovan Cicvarić.


U pesmi "Za vas" kao gostujući muzičar svoju rolu na trombonu ima i poznati beogradski muzičar Bodin, sa kojim je bend Lude žene, koji sada deluju kao kvintet, već sarađivao, a kada je reč o produkciji i ovoga puta potpisnik je čuveni Saša Janković.


Užičani uskoro kreću sa koncertnim aktivnostima, a sve informacije mogu se pratiti putem Facebook stranice www.fb.com/ludezene.

https://www.youtube.com/watch?v=7qin_yEn_Kk

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku