New Prayer Band objavio svoj prvi singl sa lyric videom za pesmu "It's just rock'n'roll" !Sviđa ti se? Javi ostalima!

New Prayer je mladi rok sastav iz Beograda nastao 8.novembra 2014. godine. Ideja o pravcu nastala je mešanjem svega sto slušaju članovi benda. Ceo bend se sastao 8. novembra u prostorijama Bigza , nakon par proba bend je već počeo sa autorskim radom i zavrsio svoje prve dve pesme. Prvi nastup bio je u okviru humanitarne akcije u TC "Stadion" na Voždovcu. Nakon toga bend je radio punom parom. Sledili su nastupi po beogradskim klubovima, a prvi samostalan nastup bend je imao 31.maja 2015. u beogradskom klubu Danguba.
U prvobitnom sastavu bili su Marko Marić(Tekstopisac, kompozitor, takođe I ritam gitara I vokal), Sanja Rajić (solo gitara), Nikola Mirosavić(bas gitara) I Jovan Kovačević(Bubnjevi). Danas je na mesto Jovana za bubnjevima Petar Stanković. Bend je trenutno u procesu snimanja svog prvog EP-a koji će nositi naziv "What a Life" . U okviru tog EP-a bend je 12.10.2015. izbacio svoj prvi singl "It's just rock'n'roll" sa lyric videom. 
Kao uzore benda koji imaju uticaj na njihov rad bend je izdvojio Oasis, New Order, Arctic Monkeys,Nickelback, The Beatles, Guns 'n' Roses, Nirvana… 
Prvi singl benda možete pogledati na sledecem linku: https://www.youtube.com/watch?v=5fCAjp9nEmI
Fejsbuk stranica benda: https://www.facebook.com/New-Prayer-708917919227935/timeline/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku