New Prayer u klubu Sioux 8. novembra



Sviđa ti se? Javi ostalima!

New Prayer je mladi rok sastav iz Beograda nastao 8. novembra 2014. godine. Ideja o pravcu nastala je mešanjem svega što slušaju članovi benda. Bend je osnovan 8. novembra u prostorijama Bigza i nakon par proba je već počeo sa autorskim radom i završio svoje prve dve pesme. Prvi nastup bio je u okviru humanitarne akcije u TC "Stadion" na Voždovcu. Usledili su nastupi po beogradskim klubovima, a prvi samostalan nastup bio je 31. maja 2015. u beogradskom klubu Danguba.

U prvobitnom sastavu bili su Marko Marić (tekstopisac, kompozitor, ritam gitara i vokal), Sanja Rajić (solo gitara), Nikola Mirosavić (bas gitara) i Jovan Kovačević (bubnjevi). Danas je na mesto Jovana za bubnjevima Petar Stanković. New Prayer je trenutno u procesu snimanja svog prvog EP-a koji će nositi naziv "What a Life". U okviru tog EP-a 12. 10. 2015. izbacili su svoj prvi singl "It's just rock'n'roll" sa lyric videom. 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive