Nove Snage rokenrola 2015. – drugi deoSviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu 24. oktobra sa početkom u 21.30 sati, u novosadskom klubu „Quarter", održaće se drugi deo mini festivala pod nazivom "Nove snage rokenrola 2015". Nastupiće grupe „Northern Revival", „Neprijatelj prelazi zeku", „Po kratkom postupku" i „Putrid Blood". Još jedan koncert (na kojem će takođe nastupiti četiri benda iz Novog Sada i okoline) će biti održan u klubu "Quarter", 24. novembra. Sve nastupe prati stručni žiri u sastavu Obrad Škrbić (NS Koncert godine i Radio NS), Konstantin Polzović (NS Koncert godine i Exit), Predrag Novković (RTV - Oradio), Milan Rakić (Exit i Radio NS) i Srđan Grbić (klub „Quarter"), koji će na kraju doneti odluku o pobedniku, kome će pripasti pravo i čast da svojim nastupom otvori NS Koncert godine 2015.
       Bendovi koji žele da se prijave za učešće na novembarskom koncertu, mogu svoje pesme u mp3 ili wav formatu ili youtube linkove  da pošalju u inboks fejsbuk stranice https://www.facebook.com/Klasik-rok-188192584545495/timeline/,    ili na mail adresu extreme.zone021@gmail.com.   

       Cena ulaznice za sve koncerte će biti 100 dinara po danu, a moći će da se kupe na dan koncerta na blagajni kluba Quarter. Prihod sa sva tri događaja će biti uplaćen Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine. Pokrovitelj događaja je Uprava za kulturu grada Novog Sada, a organizator udruženje za promociju kulture i umetnosti „Klasik rok".
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku