Novi album benda "Enemy Inside" ugledao svetlost dana



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Sarajevski old school thrash metal bend "Enemy Inside" izdao je svoj prvi album pod nazivom "One More Time" za izdavačku kuću Miner Recordings.

    Kako je i najavio osnivač i idejni tvorac benda Zlatko Slatinac Zlaya, album se trenutno može nabaviti u prodavnicama širom Srbije, a tako i u Švajcarskoj i Nemačkoj. Izdavačka kuća je u pregovorima sa hrvatskim izdavačima i distibuterima, tako da bi se uskoro "One More Time" mogao naći i na policama hrvatskih trgovina. Do tada album možete poručiti preko zvaničnog sajta Miner Recordingsa http://www.miner.rs/ a od danas I na sajtu benda.

   Bend je osnovao Zlaya, originalni član sarajevskog "Bombardera" sa kojim je izdao album "Speed Kill" davne 1989. godine za "Panoniju concert".

   Zlaya je sa bivšim članom benda Senadom Marava osnovao bend "Rapid Fire", čiji je singl "Ghost of the Night" izašao na kompilaciji, koju je finasirao tadšnji SFOR. Pesma je izašla u 80.000 primeraka kompilacije i zvala se "No Drugs" a sav novac je išao za borbu protiv ovisnosti. Te 2004. godine održan je veliki koncert pred 4000 posetilaca takođe u humanitarne svrhe.

Na albumu "One More Time" nalaze se pesme:

Return Of The Damned

Slaves Till The Grave

One More Time

Thrashin Way

The Machine Of Hate

Brothers In Arms

Enemy Inside

bonus track

Horde-Bombarder

Metalni Bog-Bombarder

Čelična Ruka




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive