THE ANSWER! : "Hvatamo zoru za projekt #ZagrebAtDawn



Sviđa ti se? Javi ostalima!

THE ANSWER! je opet uhvatio zoru, ovog puta onu ljetnu, da bi snimio novo izdanje projekta #ZagrebAtDawn (#ZagrebUZoru).

#ZagrebAtDawn // Ljeto - Good day https://youtu.be/EcQotmvYSvM


Mladi zagrebački bend THE ANSWER!, javnosti je najpoznatiji po suradnji sa glumicom i pjevačicom Vandom Winter na pjesmi "Nikad" te kao prvi bend iz regije koji je uspješno završio kampanju na Kickstarteru, najvećoj svjetskoj crowdfunding platformi.

Projekt je započeo suradnjom sa Dujom Milišom, snimateljem i studentom  Akademije dramskih umjetnosti, kada su izdali svoj prvi video uradak u proljeće ove godine. U tu svrhu su obradili hit Chris Isaaka "Wicked game"  dok su se ovog puta su se odlučili za vlastitu skladbu pod imenom "Good day".

Da je dan i bio dobar, potvrdio je Duje, kojeg dečki iz benda drže za "glavnog krivca za neprospavanu noć, ali i dobar ugođaj". Taj krivac nam se povjerio rekavši:

"Prvi put u životu da mi buđenja ujutro ne padaju teško. Kad imaš dobro raspoloženu ekipu koja je spremna na svakakve ideje, raditi je prava uživancija".


Dečkima se ovog puta pridružila i Nikolina Fistrić, pjevačica benda Markiz koju se, tvrde: "nije trebalo dugo nagovarati već je odmah pristala probuditi se u cik zore te je, osim prekrasnim vokalom, pridonijela i dobrim raspoloženjem".

Za lokaciju snimanja ovog puta je odabran Jarun jer bend smatra kako "nudi ljetni ugođaj i odmor od gradske vreve i vrućina". Osim samog Jaruna u videu se prikazuje i ranojutarnje buđenje kao i put prema lokaciji i to pomoću prijevoznih sredstava tipičnih za Zagreb.


Očito je dan zaista bio dobar što potvrđuju i riječi pjevača Mihaela Kvorke:

"Bilo nam je baš lijepo! Dragi ljudi, vrhunska zafrkancija, prekrasan sunčan dan i još je glazba u pitanju tako da ne znam što više ima za reći. Bilo je fenomenalno i veselim se novom snimanju."

Da podsjetimo, THE ANSWER!-u ovo nije prvi put da svira na Jarunu već ih uz Otok Hrvatske mladeži veže i činjenica da su tamo imali i svoje "vatreno krštenje". Naime, njihov prvi nastup uživo je bio na INmusic festivalu 2013.godine kada su dobili priliku da predstave svoj rad koji je dosad, osim u Hrvatskoj, prepoznat i diljem svijeta.

Engleske verzije njihova prva dva singla "If I Had U" i "Where is our love" našli su svoje mjesto na preko 300 radio stanica diljem svijeta, a mogu se čuti i na domaćim radijima iako tu prevladavaju hrvatske inačice "Ako sam sam", "Zašto" i, već spomenuti, "Nikad".


Ljeto su proveli radno, a to je i razlog zašto je video uradak tek sad ugledao svijetlo dana.

"Ljeto nam je prošlo, a da se nismo ni okrenuli tako da smo se tek sad odlučili za izdavanje videa. Scene smo snimili u kolovozu no jednostavno nismo stigli ranije dovršiti, a to možda nije ni loše. Ovako se možemo prisjetiti jednog zaista zabavnog i produktivnog ljeta." - Robert Domitrović, bubnjar THE ANSWER!-a




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive