The Phonerings singlom "AROUND" najavljuju novo izdanjeSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski sastav The Phonerings objavio je singl Around", kojim najavljuje predstojeće izdanje radnog naziva „Osam pesama", prvi album benda.

 

Nakon dugogodišnjeg zatišja, bend se vraća sa pop-punk singlom, jedinom pesmom koja će na predstojećem albumu biti na engleskom jeziku.

 

Bend je 2009. godine objavio split CD „Reach the coast" sa novosadskim pop punk herojima Shoplifters. The Phonerings sviraju gitarsku muziku odraslu na hardkor panku, indi roku i raznim podžanrovima koje karakterišu glasne gitare.

 

Bend trenutno čine: Nenad Tanasijević i Aleksandar Delić (gitare), Dušan Lopušina (vokal, bas gitara) i Vladimir Jelovac (bubnjevi).

 

Više informacija možete pronaći na thephonerings.bandcamp.com ili FB strani benda, facebook.com/thephoneringsband.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku