Underground Awakening Fest



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Po drugi put u Novom Sadu održaće se Underground Awakening Fest. Ovo će biti svirka za ljubitelje malo tvrđeg zvuka 80-tih,  pa u skladu sa tim nastupiće tri thrash metal benda, Prisoner (heavy-thrash metal/Beograd) koji će ovom prilikom Novosadskoj publici predstaviti svoj debi album "See the scars" , zatim Merciful Angel (thrash metal/Beograd) mladi bend koji je  ove godine počeo svoj rad, a domaćini na ovoj svirci biće Deathonation (thrash metal/Novi Sad) bend koji je već poznat Novosađanima i koji kao i do sada obećava nezaboravni provod sve do poslednje kapi krvi. Svirka će se održati 31-og oktobra u klubu "Crna Kuća" sa početkom od 21h. Karte možete kupiti na ulazu, na dan svirke po ceni od 200 dinara. I za kraj šta reći sem, thrash 'till death!

Stošić Miloš



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive