ZAA najavljuje koncerte u Novom Sadu, Beogradu i Nišu



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Posle veoma aktivnog leta i dinamične festivalske turneje u zemlji i regionu, ZAA će održati dugo očekivane koncerte u Novom Sadu, Beogradu i Nišu, 20, 21. i 27. novembra, čime će zaokružiti promociju aktulenog albuma „What About". Jesenje aktivnosti će se nastaviti snimanjem spota za pesmu „Unconditional Love", čija je MTV premijera predviđena za sredinu novembra, kao i radom na novim pesmama.

U novosadskom klubu „Quarter" (Bulevar Despota Stefana 5) bend će nastupiti 20. novembra. Dan kasnije Beograđani će biti u prilici da posle godinu dana ponovo slušaju ZAA u Kulturnom centru Grad (Braće Krsmanović 4), dok će publika iz Niša i okoline moći da čuje pesme sa aktuelnog, ali i omiljene numere sa prethodna dva albuma, 27. novembra u klubu „Feedback" (Balkanska 2a). 





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive