Zaklonišče Prepeva se novim video singlom okrenuli prošlosti!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Vreme vizionarstva je prošlo, pa se bend Zaklonišče Prepeva novim video singlom "Još uvek pomislim na tebe" okrenuo prošlosti.

Slovenačke legende početkom ovog veka su pesmom "Mića Murići ide u Holivud" ukazali na svemogućnosti američkih idela, sa "Hasanom iz azila" upozoravali su na današnji ponižavajući odnos sa migrantima, a danas se okreću prošlosti usled naleta nostalgije.

Za još jednu u nizu ljubavnih pesama sa aktuelnog albuma ""Samo da prođe demokratija", nostalgičnu "Još uvek pomislim na tebe" frontmen Vanja Alič i kolege u režiji Hieronima Vilara snimili su veoma zanimljiv spot, te nastavili seriju odličnih ekranizacija pesama.

Fanovi koji su još ranije čuli pesmu složili su se u konstataciji da je "Još uvek pomislim na tebe" jedna od najlepših ljubavnih pesama u poslednjih nekoliko godina na prostoru bivše zajedničke države.

SPOT pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=sY2e4QjE5ek




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive