20 godina Anatomije Zvuka & 200 izdanje iste na BH Radio 1Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ovo je 200 izdanje emisije "Anatomija Zvuka" koja se 8 godina emituje u okviru Omladinskog programa BH radia 1. A evo igrom slučaja se desilo da je na isti dan i 20 godina kako radimo emisiju pod ovim imenom!

Zbog toga smo odlučili da napravimo drugačiju emisiju te smo pozvali različite regionalne novinare i muzičare da oni sa svojim muzičkim željama i najavama kreiraju večerašnju emisiju.

Domaću muziku biraju: Matjaž Manček, Predrag Delibašić, Ivan Ščapec, Josip Kudumija, Tomaž Zaniuk, Igor Bašin, Ivica Košavić, Vasil Gjuroski, Husein Oručević, Emir Fulurija, Slobodan Kajkut i Samir Čulić.

OP BH Radija 1
Utorak 24.11.2015
od 19h10

Urednik i voditelj: Dragan Vuković aka DJ Vuk


link za online slušanje: https://soundcloud.com/djvuk/200-anatomija-zvuka


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku