Fitnes u Beogradu i Novom Sadu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Fitnes u Beogradu i Novom Sadu!

Bend Fitnes će u petak, 06 novembra,  održati koncert u klubu Blue Moon u Beogradu, a 13 novembra ovaj sastav će nastupiti u klubu  CK13 u Novom Sadu.
 
Braća Furunović čine stvaralačko i izvođačko jezgro Fitnesa od njegovog nastanka 2003 godine. Od tada je kroz ovaj eksplozivni  instrumentalni rok sastav prošla nekolicina kragujevačkih muzičara i umetnika, a bend danas nastupa kao trojka - Saša i Goran (poznati po svojoj grupi Popečitelji)  i Aleksandar Furunović za bubnjevima. Pored EP-a i albuma "Udarci i varnice" bend na koncertima promoviše poslednji  singl "Ravnoteža" i novu muziku koju će uskoro objaviti na onlajn etiketi "Druga stvar" (drugastvar.com).

Na koncertu u Beogradu muziku će birati DJ Vauvalak (čovek poznatiji kao bubnjar Popečitelja, a od skoro i Discipline Kičme i Svemiraca). Početak beogradskog nastupa je najavljen za 22:00 a cena karte iznosi 250 dinara.
 
Na koncertu u Novom Sadu Fitnesu će podršku pružiti novosadski sastav Saigon Express. Početak ovog događaja je najavljen za 22:00, a cena karte iznosi 300 dinara.

 (Grupa Saigon Express svira autorsku muziku kao i obrade alternativnih novosadskih bendova (Tukša pauk oblak, Žiks, Boye). Momčilo Šotra Šole je pevač, basista i tekstopisac Saigona. Bubnjar i štampar Marko Marić, gitara glas i stas Olga Hotomski, gitarista i paraglajdista Nikola Vukša, glas ritmika i vajarka Slađana Babić. Misija Saigon Express-a je da probudi uspavana osećanja u svima nama!)

 














Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive