Multimedijalno popodne u podgoričkom KC Gavroche



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Četvrto izdanje multimedijalnog događaja pod nazivom Premotavanje koji organizuju muzički portali Bučan pas i Mulj održaće se u subotu (14. novembra) u Kulturnom centru Gavroche u Podgorici (stadion Budućnosti) sa početkom u 18:00 časova.

Cilj naših događaja je da kroz niz besplatnih sadržaja zainteresujemo što veći broj ljudi da obrati pažnju na stvaralaštvo u Crnoj Gori. Kao i svaki put do sada i ovoga puta se Premotavanje sastoji iz nekoliko segmenata i okupiće brojne goste iz zemlje, ali i iz regiona. Iz programa izdvajamo:

20:00h
Predpremijera solo albuma gitariste progresiv sastava Solid Ground sa Cetinja. Andrija Pejović je sa svojim stalnim saradnicima i gostima spakovao nesvakidašnu instrumentalnu priču koju je objedinio u album Chameleon. Materijal je finiširan u oktobru ove godine u Ground Loop Studiju. Kroz album i njegovih osam pjesama pričaćemo sa nekima od učesnika u stvaranju ovoga materijala koji će u decembru biti objavljen putem sajta bucanpas.com Na albumu su učestvovali : Andrija Pejovic - guitar, vocal, bass, drums, programming, el. piano, synth Blažo Tatar - drums Miloš Markovic - drums Nikola Vickovic - drums, cover art, mixing Ivan Pejovic - bass, mixing Krsto Borozan - photo

21:00h
U sklopu četvrtog Premotavanja između ostalih dešavanja, održaće se tribina pod nazivom About a Girl. U njoj će za razliku od dosadašnjih, učestvovati isključivo gošće, koje će sa moderatorom Đorđijem Njunjićem proći neke od važnih tema pop kulture kod nas i zastupljenosti ljepšeg pola u njoj. Na tribini će osim gošći čiji će se koncerti održati kasnije iste večeri, Jelene Zvicer iz Nikšića i beogradske kantautorke Bojane Bulatović – Bo, govoriti i dame iz medija, muzičkih organizacija, festivala i NVO-a.

22:30h
Mlada i talentovana nikšićanka Jelena Zvicer će prelijepim glasom i uz gitaru predstaviti svoj repertoar. Dok sprema autorske stvari, stiče iskustvo i kao PR Lake festa.

23:15h
Bojana Bulatović – Bo koncertima u sklopu Premotavanja koji će se održati u Nikšiću i Podgorici (Porpaganda Nikšić, petak 13. novembar, KC Gavroche subota 14. novembar i Berlin, ponedjeljak 16. novembar), prvi put nastupa u Crnoj Gori. Karijeru je počela blic pojavljivanjem u Novim doživljajima Zelenog Zuba (iz Kako je propao rokenrol), da bi druženje i odrastanje sa Kojom, Antonom, bratom Manzom bubnjarem Partibrejkersa... kanalisalo njen muzički put. Iza sebe ima dva albuma: Kapetane gde si? i Mene treba ovaj grad baš ovakvu kakva sam sad. O novim pjesmama i nastupu u Crnoj Gori kaže: „Nove pesme se naslućuju, imam dosta ideja, malo još fali gore pomenutog vremena da se krene ozbiljnije u novu priču, ali biće… O tome ćemo više da pričamo kada bude realizovano… Trenutno oživljavam koncertne aktivnosti u sklopu čega je i ova (prva) poseta Crnoj Gori. Nastupam sa kolegom bubnjarem Radetom Vulićem (Disciplin A Kitschme, Popečitelji)."





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive