Novi spot benda SkulchSviđa ti se? Javi ostalima!

Mi smo Beogradski alternativni rok bend. Ima nas trojica: Darko Lučić (bubanj), Savo Djurić (gitara, prateći vokal), Mateja Uzelac (Bas, Vokal). Radimo na muzici koja uglavnom opisuje naš život, ali i život ostalih mladih. Imamo cilj da sa ostalim dobrim bendovima doprinesemo kulturi koje je sve manje. Za sada smo snimili 3 pesme: Visoko, SVI, i Nema me. Spot za nema me su nam radili studenti ali pre svega naši prijatelji: Djordje Mandić i Nikola Maksimović. Uskoro krećemo sa snimanjem novih pesama a i sa svirkama. Sledeća svirka će biti u Klubu Sioux sa fenomenalna 2 benda :Infinitiv, i Regulator. A posle toga planiramo da krenemo u mini turneju van Beograda radi promocije svog materijala.
Spot pogledajte na https://www.youtube.com/watch?v=o4-PbWoeMfgSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku