Novo ime u Miner records izdavačkoj kući - OrestSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski metal sastav Orest je krajem septembra potpisao prvi autorski ugovor za album prvenac pod nazivom "Iza ogledala" za Miner records, postavši time najnoviji član Miner records porodice.

Album "Iza ogledala" je snimljen prošle godine u studiju Citadela, a produkciju potpisuje Luka Matković. Vodeći čovek Miner records-a, Milan von Stone, izjavio je, ovom prilikom, kako je uvek lepo pružiti priliku novim snagama metala i kako je njemu lično drago što momci pevaju na srpskom, što je, paradoksalno, postalo retkost u Srbiji. Frontmen Oresta, Bojan Kovačević, izjavio je da je ovo proizvod velikog rada koji je uložen u bend prethodnih godina i ne krije zadovoljstvo što je vrednost tog rada prepoznata.

Album će uskoro biti dostupan za poručivanje putem sajta Miner records-a (www.miner.rs), a naći će se i u prodaji, na mestima gde možete pronaći Miner izdanja (www.miner.rs/prodajna-mesta).

Orest je petočlani metal sastav iz Beograda. Osnovali su ga pevač Bojan Kovačević i gitarista Mladen Tatljak u januaru 2008. godine, a ubrzo su im se pridružili gitarista Đorđe Vučić i basista Nenad Nedeljković. Tokom godina, bend je imao nekoliko bubnjara dok na to mesto, u novembru 2011. godine, nije došao Stefan Nedeljković. Samo ime „Orest" je preuzeto iz grčke mitologije i u prevodu znači „onaj koji savladava uspone".

Orest: https://www.facebook.com/orest.bandSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku