Streetcore Unity predstavlja singl Tijana's Law (Lawless EP 2015)



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Snimili smo sad već drugu kompoziciju sa našeg predstojećeg EP-a "Lawless", koji bi trebali da završimo do kraja godine, koji će biti izdat za Balkanrock Records.

Posvećujemo ovu pesmu u znak sećanja na tragično preminulu devojčicu Tijanu Jurić (4.Maj. 1999 - 26. Jul. 2014) žrtvu pedofila. Ona je kidnapovana i ubijena od strane Dragana Djurića, koji je potom uhapšen i osudjen na 40 godina zatvora. Dana 16 Jula 2015 godine, donet je Tijanin zakon u kome se navodi da policija odmah počne istragu o nestalom licu, ukoliko postoji osnovana sumnja da je osoba žrtva kriminala.
Sećanje na malu Tijanu će živeti zauvek.

https://www.youtube.com/watch?v=kdUr0VhJfao

www.facebook.com/streetcoreunity



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive