Streetcore Unity predstavlja singl Tijana's Law (Lawless EP 2015)Sviđa ti se? Javi ostalima!

Snimili smo sad već drugu kompoziciju sa našeg predstojećeg EP-a "Lawless", koji bi trebali da završimo do kraja godine, koji će biti izdat za Balkanrock Records.

Posvećujemo ovu pesmu u znak sećanja na tragično preminulu devojčicu Tijanu Jurić (4.Maj. 1999 - 26. Jul. 2014) žrtvu pedofila. Ona je kidnapovana i ubijena od strane Dragana Djurića, koji je potom uhapšen i osudjen na 40 godina zatvora. Dana 16 Jula 2015 godine, donet je Tijanin zakon u kome se navodi da policija odmah počne istragu o nestalom licu, ukoliko postoji osnovana sumnja da je osoba žrtva kriminala.
Sećanje na malu Tijanu će živeti zauvek.

https://www.youtube.com/watch?v=kdUr0VhJfao

www.facebook.com/streetcoreunitySviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku