Bend Media Stres objavio novi singl



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Media Stres objavio je singl „Right or Wrong" kojim najavljuju izlazak novog EP-a koji izlazi 25.1.2016. Uz singl, objavljen je i videospot. 


Videospot prikazuje djevojku koja želi pobjeći od donošenja teške odluke te ju proganja stvor koji želi da se ona suoći sa svojim problemom. Djevojka ima dva izbora te je odabrala onaj za koji je u tom trenutku mislila da je najbolji ali na kraju stvarnost ispada drugačija.
Video za pjesmu snimio je Dinko Šimac, a glumci su Ela Ban, Mario Međurečan i Goran Brezak. 


Pjesmom „Right or Wrong" Media Stres daje djelomičan uvid u EP E.V.I.L. II.


Media Stres je tročlani alternativni rock bend koji  je nastao 2012. godine. Nastupao je gotovo na svim demo festivalima u Hrvatskoj te svirao još i u Srbiji na Mixer festivalu i na Imagine France festivalu u Parizu. Tu su također još i nastupi na Ferragosto Jam festivalu, NUMI rock i  Jailhouse festivalu te nastupi u Mađarskoj i Austriji. 
Bend je do sada izdao 2 EP-a, Fear and Panic(2013.) i prvi dio EP albuma E.V.I.L. ( e – Virus Influence Love) koji je izašao krajem 2014. godine.


Videospot možete pogledati ovdje https://www.youtube.com/watch?v=OlUVDRTGUzc
Više informacija o EP-u E.V.I.L. i Media Stresu možete pronaći na http://mediastres.com.hr/.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive