Crnogorski Highway predstavio novi spot



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Crnogorski predstavnik na sljedećem Eurosongu, podgorički sastav Highway kojeg čine: Petar Tošić,Luka Vojvodić i Marko Pešić, objavio je prvi spot u karijeri za numeru "Sam". Spot je sniman u Lipskoj pećini. Kako kažu članovi benda snimanje spota trajalo je skoro 16 sati. Tekst i muziku je napisao član grupe Luka Vojvodić, a aranžman Srđan Sekulović Skansi iz Zagreba. 

Inače, momci su postali poznati javnosti nakon što su ovo proljeće nastupali u drugoj sezoni X Factor Adrije, u kojem su u završnici osvojili četvrto mjesto od 12.000 prijavljenih, a mentor im je bio poznati hrvatski kompozitor Tonči Huljić,  

Nedugo nakon X factora nastupili su na festivalu Sunčane Skale na kojem su osvojili treće mjesto s pjesmom "Bar na kratko". 
Članovi trija već uveliko rade na numeri kojom će u maju naredne godine predstavljati Crnu Goru na Eurosongu.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive