### izdaju "Svjetlo" EPSviđa ti se? Javi ostalima!

Konstantnim propitivanjem kako vlastiti izričaj unaprijediti i kako mu se može dodati na osobnom značaju put nas je odveo u okupirano kino Zvezdu. Kako našu muziku redovito pratimo videima i eksperimentalnim filmom, logičan korak bio je snimiti iduće izdanje u nekoj kino dvorani.

Kako rado i često sviramo u Beogradu ili dijelimo stage s beogradskim bendovima, tako su i na "Svjetlu" sudjelovali i prijateli iz bendova Mnjenje, VVhile i Čistilište \ Ti, koji su pomogli pretvoriti obično snimanje u proces igre i eksperimenta, dok Naranča (Esc Life, Nina Romic, Hemendex) u Zagrebu stvara B stranu ploče u elektro maniri.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku