Novi singl benda There.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Niški instrumentalni bend There. izdao je singl Sonder koji najavljuje album „Chasing The Bascis".  U pitanju je druga bonus pesma koja za cilj ima da slušaoce uvede u zvuk i koncept koji će moći da čuju na albumu. Singl je dostupan za slušanje i besplatno skidanje sa bandcamp stranice niške izdavačke kuće Tribal Rajber Label (http://tribalrajberlabel.bandcamp.com/album/sonder-single).


Singl kao i ceo album sniman je i produciran od strane Mladena Marjanovića u Sound Guru studiju kao i studiju Šamarčina, Roberta Telčera. Za mastering je bio zadužen Miloš Drobnjaković, dok je omot singla uradio niški umetnik Đorđe Jovanović.

Ovaj petočlani sastav postoji već pet godina, sviraju instrumentalnu muziku koja se kreće od post roka preko space roka pa sve do progresiv roka i nojza. Iza sebe imaju jedan EP „Session 4" koji je izdat za izdavačku kuću Black Planet Records.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive