NOVI SINGL HORNSMAN COYOTE AND SOULCRAFT – „PLASTIC SMILING FACE“Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ljubitelji reggae zvuka obradovaće se drugom singlu koji najavljuje novi album jednog od najdoslednijih roots reggae sastava u postjugoslovenskom prostoru i u Evropi – Hornsman Coyote & Soulcraft. Pesma „Plastic Smiling Face" u nešto bržem tempu i rockers stilu pokazuje kakva sve iznenađenja skriva novi album „Safe Planet", koji izlazi marta 2016, kao zajedničko vinilno i cd izdanje dva regionalna izdavača – beogradske etikete Ammonite Records i zagrebačkog PDV-a.
Da dobre vesti nikada ne idu same, potvrđuje i pozivnica koju su Hornsman Coyote & Soulcraft dobili za učešće na festivalu Eurosonic u holandskom gradu Groningen, sredinom januara 2016. To je veoma dobar početak godine i odličan razlog za zadovoljstvo Nemanje Kojića Kojota i njegove družine, kao i njihovih sve brojnijih poštovalaca.
 
Poslušajte pesmu na https://www.youtube.com/watch?v=_dlDro2Q5Xg
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku