Popečitelji poklanjaju novi singl i predstavljaju novi video spot!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Popečitelji su ovih dana objavili novi singl pod nazivom "Bum!". Singl je,  zajedno sa dužom verzijom iste numere, objavljen na njihovoj onlajn etiketi "Druga Stvar" (www.drugastvar.com) i biće dostupan za besplatno preuzimanje za vreme novogodišnjih praznika. Pored duplog singla "Kroz" objavljenog u maju ove godine, ovo je njihovo drugo izdanje nakon još uvek aktuelnog albuma „Sijalica" iz 2013 godine.

Numera je snimljena u studiju Trafika, a produkciju je uradio Saša Furunović.  Za novi singl je snimljen i video spot, za koji režiju potpisuju  Mateja Ristić i Saša Furunović, kameru Dragan Vildović, a kao glavni protagonista u spotu se pojavljuje Dalibor Trajković.

Novi singl će biti dostupan za besplatno preuzimanje do 15 januara 2016 godine, a prvi put  nakon objavljivanja  će biti uživo izveden u Požarevcu, na koncertu Popečitelja u klubu KB, 9 januara 2016.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive