Trula Romansa predstavlja prvi album



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon što je Miki Pirs ostao bez bubnjara, preostali deo ekipe odlučuje da nastavi priču formiranjem novog benda, koji je nazvan Trula Romansa.  Početkom juna objavljen je prvi EP sa šest pesama, od kojih je jedna obrada (Hank III – „Candidate For Suicide").
Pred sami kraj 2015. godine, izlazi i prvi album, na kome se pored remasterizovanih pesama sa pomenutog EP-a, nalazi i pet potpuno novih numera. Album je snimljen u studiju „Mašina23", a kao producent potpisan je Sale (PogonBGD), koji je odnedavno postao i punopravni član Trule Romanse.


Album dolazi sa omotima i tekstovima u pdf-u, i moguće ga je besplatno preuzeti na http://www.mediafire.com/download/m19u8uaohwsk08w/TRULA-ROMANSA.rar




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive