Uvertira objavila spot za pesmu „Od oboda oluje, do praga tvoje kuće“Sviđa ti se? Javi ostalima!

Novosadski sastav Uvertira je upravo objavio spot za pesmu „Od oboda oluje, do praga tvoje kuće". Numera je sa njihovog debitantskog albuma, „Iz rupe bez dna", objavljenog u aprilu ove godine za Lampshade Media. Lazar Drecun koji je na čelu firme VIDEOGRAFIJA je radio kompletnu produkciju, dok je EIPIX omogućio realizaciju spota. Snimanje je odrađeno u prostorijama Firchie Think Tank Studija i Fabrike – prostoru Studentskog kulturnog centra Novog Sada.

Uvertira je novosadski bend osnovan u novembru 2007. godine. Krajem 2012. godine objavili su EP "Od brodova do olupina". Pobeda na BARF-u pretprošle godine omogućila im je snimanje prvog album, „Iz rupe bez dna". Trenutno završavaju snimanje svog drugog albuma koji će izaći na proleće sledeće godine.

Link na kom možete pogledati spot - https://www.youtube.com/watch?v=BW2-tccsKMw
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku