Dok7, Iskaz, i Lur u Nišu 22. januaraSviđa ti se? Javi ostalima!

PAŽNJA, PAŽNJA! DAJE SE NA ZNANJE:
Dok7 punx barabe će 22.01.2016. u klubu Feedback organizovati večernji kurs skijanja. Iste večeri će im u izlaganju i obuci budućis olimpijaca pomoći instruktori iz pančevačke skijaške škole- Iskaz (odsek slalom), a za brzi spust će biti zaduženi šumadijski ski tim - Ludak U Razvoju. Početak seminara je od 22h i celokupan kurs će biti BESPLATAN. Svi zainteresovani će jedino biti u obavezi da obezbede SKI PASS po promotivnoj cenu od 200 RSD u pretprodaji koji možete naći u klubu Feedback od 15.01.2016., a cena na ulazu će biti 300 RSD. Na licu mesta biće organizovani štandovi za prodaju ski opreme i rekvizita. Pancerice nisu obavezne!
Dobar provod zagarantovan!

// DOK7 //
Dok7 predstavlja melodični punk-rock bend iz Niša(Srbija), sa zvaničnim začetkom 2006. godine. Njihova muzika se zasniva na melodičnim punk-rock rifovima sa primesama hardcora, dobro začinjenim melodičnim pevanjem i delovima posebno rezervisanim za gitaristu Milutina, u kojima on dranjem leči svoje svakodnevne frustracije. Kao takvi nastupali su širom Srbije i u više navrata po zemljama u regionu.
Što se njihove dosadašnje diskografije tiče imaju pregršt snimljenih stvari iz kojih se izdvajaju album ,,Dobar dan" iz 2010., više singl-ova i kompilacija i 2. studijski album „Ni5 Ni6" iz 2014. godine.

https://www.facebook.com/Dok7punx/
www.dok7punx.com


// ISKAZ //
Kroz svoje socijalno i psihološki angažovane tekstove, Iskaz deli svoje mišljenje i stavove pre svega putem 4 studijska albuma: Natio (2006), Teorija Haosa (2008), zatim Eros (2011) i Tanatos (2014) koji tematski čine celinu Kriticna Masa. Muzika koja je u simbiozi sa tekstovima je pre svega energična i konkretna, ali pozitivna i sa puno emocija. Fuzija je najpre hip hopa, zatim funka, hard roka i sličnih pravaca i kao takva najbolje pojačava tekstove kroz koje se prožima bunt, poziv na budjenje, stavovi čoveka kao jedinke kao i pitanje postojanja čoveka.
Nastupali su na brojnim festivalima u zemlji i regionu kao što su Exit, Lake Fest, Arsenal Fest, Mostar Summer Fest, Trenchtown itd, a njihovi singlovi su dospevali na prvo mesto relevantnih top listi na ovim prostorima.

https://www.facebook.com/Iskazz/
www.iskaz.rs


// L.U.R. (Ludak U Razvoju) //
Kragujevački pank rok bend nastao 1998. godine. Iza sebe ima 2 studijska albuma:"Both ways"(2001, Active Time records) i "Hteo to ili ne"(2011, SKC Kragujevac), kao i dosta solo i festivalskih nastupa kako u Srbiji, tako i širom regiona. Ovom prilikom niška publika će prisustvovati promociji njihovog najnovijeg albuma "Mediokreten" iz 2015. godine.

https://www.facebook.com/ludakurazvojuofficialSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku