Dok7, Iskaz, i Lur u Nišu 22. januara



Sviđa ti se? Javi ostalima!

PAŽNJA, PAŽNJA! DAJE SE NA ZNANJE:
Dok7 punx barabe će 22.01.2016. u klubu Feedback organizovati večernji kurs skijanja. Iste večeri će im u izlaganju i obuci budućis olimpijaca pomoći instruktori iz pančevačke skijaške škole- Iskaz (odsek slalom), a za brzi spust će biti zaduženi šumadijski ski tim - Ludak U Razvoju. Početak seminara je od 22h i celokupan kurs će biti BESPLATAN. Svi zainteresovani će jedino biti u obavezi da obezbede SKI PASS po promotivnoj cenu od 200 RSD u pretprodaji koji možete naći u klubu Feedback od 15.01.2016., a cena na ulazu će biti 300 RSD. Na licu mesta biće organizovani štandovi za prodaju ski opreme i rekvizita. Pancerice nisu obavezne!
Dobar provod zagarantovan!

// DOK7 //
Dok7 predstavlja melodični punk-rock bend iz Niša(Srbija), sa zvaničnim začetkom 2006. godine. Njihova muzika se zasniva na melodičnim punk-rock rifovima sa primesama hardcora, dobro začinjenim melodičnim pevanjem i delovima posebno rezervisanim za gitaristu Milutina, u kojima on dranjem leči svoje svakodnevne frustracije. Kao takvi nastupali su širom Srbije i u više navrata po zemljama u regionu.
Što se njihove dosadašnje diskografije tiče imaju pregršt snimljenih stvari iz kojih se izdvajaju album ,,Dobar dan" iz 2010., više singl-ova i kompilacija i 2. studijski album „Ni5 Ni6" iz 2014. godine.

https://www.facebook.com/Dok7punx/
www.dok7punx.com


// ISKAZ //
Kroz svoje socijalno i psihološki angažovane tekstove, Iskaz deli svoje mišljenje i stavove pre svega putem 4 studijska albuma: Natio (2006), Teorija Haosa (2008), zatim Eros (2011) i Tanatos (2014) koji tematski čine celinu Kriticna Masa. Muzika koja je u simbiozi sa tekstovima je pre svega energična i konkretna, ali pozitivna i sa puno emocija. Fuzija je najpre hip hopa, zatim funka, hard roka i sličnih pravaca i kao takva najbolje pojačava tekstove kroz koje se prožima bunt, poziv na budjenje, stavovi čoveka kao jedinke kao i pitanje postojanja čoveka.
Nastupali su na brojnim festivalima u zemlji i regionu kao što su Exit, Lake Fest, Arsenal Fest, Mostar Summer Fest, Trenchtown itd, a njihovi singlovi su dospevali na prvo mesto relevantnih top listi na ovim prostorima.

https://www.facebook.com/Iskazz/
www.iskaz.rs


// L.U.R. (Ludak U Razvoju) //
Kragujevački pank rok bend nastao 1998. godine. Iza sebe ima 2 studijska albuma:"Both ways"(2001, Active Time records) i "Hteo to ili ne"(2011, SKC Kragujevac), kao i dosta solo i festivalskih nastupa kako u Srbiji, tako i širom regiona. Ovom prilikom niška publika će prisustvovati promociji njihovog najnovijeg albuma "Mediokreten" iz 2015. godine.

https://www.facebook.com/ludakurazvojuofficial



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive