Izlečite januarsku depresiju ovim pozitivnim videom



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kao što kaže Hooq fešta ne završava 1. jaunara. Novi početki, sveža pesma i spot koji sigurno izleči sve mamure ili loše osečaje od prošle godine. Hooq je novo ime na "bass" glazbeni sceni ali iza tog imena stoji slovenački producent Jasarov, najpoznatiji po remixu grupe Elemental.

VIDEO pogledajte na https://www.youtube.com/watch?v=M5vpiS7xQAU

Spot je kompilacija ljudi s celog sveta koji plešu i zabavljaju se. Moglo bi se reči, da je kolaž različitih veselih lica koja moraju da vas nasmiju. Hooq obeća i bezplatan download na svojoj stranici.

"Svakom treba malo podignut moralu u početku godine i zbog toga napravio sam pozitivan video za pesmu "Bass drop", koja vam isto stavi osmeh na lice. Napravljena je u suradnji sa britanskom pevačicom Amie Brown sa kojom smo radili več u prošlosti. Bilo je mnogo zabavno radit na toj pesmi i nadam se, da će se svidjet ljudima."





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive