Motorhead humanitarno večeSviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu, 09.01. tekuće godine, u pab bar-u Manijak hangout, u Beogradu, Sremska 2, podzemni prolaz ispod palate Albanija, biće održan poslednji pozdrav najvećoj rock'n'roll legendi, Jan Lemiju Kilmisteru.
Veče posvećujemo Motorhedu i ostalim Lemijevim radovima.
Pored preseka njegove karijere, tu je i standardni pank rok i hard core program po izboru DJ Rudar-a (Vox Populi)....
Dođite da zajedno podignemo čaše i proslavimo Lemijevo ime i delo! Ostavio je zaista neizbrisiv trag.

Ulaz naravno besplatan...vidimo se!

I na ovom, kao i na ostalim dešavanjima koje radim, biće prikupljane donacije za našeg druga Miću Krnjca iz benda Otvoreni prelom, iz Sente.On je oboleo od karcinoma, operisan je i trenutno je u fazi rehabilitacije. Potrebna su mu novčana sredstva kako bi uspešno završio lečenje, svaki prilog je više nego dobro došao. Punx for the punx, punx against cancer! Hvala!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku