Novi Spot benda 11 Minuta



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Bend je osnovan 2012. godine kada su basista Milan i gitarista Filip (ex Instrument Glas, Novi Sad) postavili demo snimke sa autorskim pesmama na internet. Ubrzo ih je kontaktirao pevac Marko (ex Draft, Beograd).

"Uz par neobaveznih proba resili smo da se ozbiljno posvetimo autorskom radu.

Bend je učestvovao  i na brojnim festivalima kao što su Bunt rok Masters, Demo 202, Belgrade demo fest itd, kao i na svirkama prijateljskog karaktera koje nas najviše i ispunjavaju.

Uz par promena u postavi benda, sada je sa nama bubnjar Nebojsa (ex Hangover, Beograd) i trenutno snimamo preostale pesme sa prvog albuma koji će biti završen u toku godine.
Trenutno smo posvećeni studijskom radu. Snimili smo prva dva singla Tra la la i Sveci koji se mogu preslusati na youtube kanalu benda, bandcamp i facebook stranici."

Prvi oficijalni video benda za treći singl Noć! https://www.youtube.com/watch?v=IKZfBPUblLU

 

 

 
 
 










Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive