Organizam, Eleven i Strah od Džeki Čena u petak, 22. januara u Jazz Baru



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Bendovi Organizam iz Beograda, Eleven iz Šapca i Strah od Džeki Čena iz Gornjeg Milanovca nastupiće pred beogradskom publikom u petak, 22. januara u Jazz Baru Centar (Knez Mihajlova 6).

Više informacija o samom dogadjaju ovde(link na http://on.fb.me/1ReIQeT)


Bend 11(link na https://www.facebook.com/11bend/) je nastao krajem 2008. godine u Šapcu i iza sebe ima izdata 2 albuma: "A Moment Of Silence"(2009) i "Težina okova"(2012).

Pored brojnih koncertnih nastupa u Srbiji, izdvaja se nastup u okviru Exit festivala, kao i regionalni nastupi u Zagrebu, Rijeci i Ljubljani.

2015. godine bend potpisuje ugovor sa izdavačkom kućom Lampshade Media i izdaje EP "Randevu", sa kojeg se posebno izdvojila pesma "Veruj", za koju je bend uradio i zapažen spot.


Strah od Džeki Čena(link na https://www.facebook.com/Strah-od-D%C5%BEeki-%C4%8Cena-492746314190240) - Gornjomilanovačka fuzija roka, bluza, fanka i panka.

Pobednici Belgrade Demo Fest Live-a za 2014. godinu.

Bend je 2015. objavio spot za singl Brisel, a trenutno je u fazi snimanja svog prvog EP-a, koji će svetlost dana ugledati u narednih par meseci.


Organizam(link na https://www.facebook.com/organizamband/) je beogradski fusion bend koji u sadašnjoj postavi radi od oktobra 2014. godine.

Nedavno objavljeni video spot za pesmu "Hjuman", najavljuje album "Intergalaktički cirkus", koji će publika imati priliku da čuje u celosti na ovom koncertu.

https://www.youtube.com/watch?v=Z56O7HlQKVY




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive