Početni entuzijazam u "Nevrijeme"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Muzički sastav "Početni entuzijazam", nastao je u jesen 2013. godine. Već  u ožujku/martu 2014. godine se predstavlja se publici sa svojim prvim singlom "Još malo", dok u oktobru iste godine izlazi i "Nevrijeme" - drugi singl i naslovna numera njihovog prvog albuma. Koncem siječnja/januara 2015. godine sastav je na svom YouTube kanalu objavio i treći singl "Prazan i siv", i napokon, nakon pauze od skoro godinu dana, slijedi i četvrti singl "Kišna"

 

Kompozicija "KIšna" snimljena je u studiju Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru u maju/svibnju 2015. godine, dok su završni zahvati, za koje je zaslužan producent Saša Karabatak, napravljeni početkom siječnja/januara 2016.  godine na istoj adresi. Tekst pjesme napisao je Igor Borozan, muziku Ale Puzić, dok iza aranžmana stoje članovi "Početnog entuzijazma": Nedim Zaklan (bubanj), Nedžad Zaklan (bas gitara) i Ale Puzić (gitare i vokal).

 

Na YouTube kanalu "Nevrijeme" možete poslušati, a i pogledati, materijal kojim "Početni entuzijazam" pokušava otvoriti vrata domaće muzičke scene.

 

Linkovi:

https://www.youtube.com/watch?v=WjIG9KylBU8

YouTube https://www.youtube.com/channel/UCflZR7AnPd679RiifH4jrGg

Facebook https://www.facebook.com/pages/Po%C4%8Detni-Entuzijazam/230777330446621
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku