Prvi Factory fest 30.01 u Pančevu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Factory fest je projekat iniciran od strane benda Mud Factory sa ciljem da okuplja kvalitetne metal izvođače iz Srbije i da stvaranjem svojevrsne metal revije obogati domaću koncertnu metal scenu. Prvi u nizu će se održati 30. januara u dvorani Apolo u Pančevo.

Očekuju vas nastupi sledećih bendova :


Act of Hybris

Act of hybris je bend koji će otvoriti festival. Bend koji postoji od 2014. i koji je ovog meseca ušao  u studio da snimi prvi EP pod nazivom Talking sky. Osnovan je u Pančevu od strane članova benda Counterfate kao i bivših članova INNO-a ; Ovi momci zvuče sjajno i tek uzimaju zalet da ispune svoj pun potencijal.

Stvor

Pored njih nastupiće i beogradski STVOR, koji uskoro izbacuje debi album, ima dva sjajna singla do sada, bend koji kida uživo i prosto je morao da se nadje na listi bendova koji su okupljeni na prvom Factory festu.

Phobos

Treći bend je Phobos, takodje iz Beograda. Bend koji postoji od 2012., ima nekoliko studijski snimljenih pesama, a trenutno sprema debi album koji svi željno očekujemo. Pobednici su Belgrade Demo festa 2015. i još jedan bend koji opasno gruva uživo.

Mud Factory

Mud Factory postoji od 2012. Pobednici 47. Zajecarske Gitarijade, Wacken Metal Battle-a, bend koji je za kratko vreme sakupio popriličan staž sa svirkama u Srbiji i regionu. Iza sebe imaju EP pod nazivom Project Extinction i na festivalu će promovisati najnoviji video spot za pesmu Where they sleep koji će biti objavljen 23. januara na zvaničnom youtube kanalu Mud Factory-ja.


Karte se kupuju na ulazu, a cena karte je 150din. Festival počinje od 22:00h !




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive