KATABAZIJA i LSV u NišuSviđa ti se? Javi ostalima!

KATABAZIJA je svoj prvi koncert održala u klubu Feedback, a njen ponovni dolazak, na mesto koncertnog rodjenja, je paralela prolećnog darkvejva i bele postpunk radosti. Sklona izmenama, doziva dostupne različitosti i koketira sa (ne)poznatim granama rokenrola, uz katarzične momente sveprisutnog otklona. Na ovom koncertu, promovisaće nove pesme sa predstojećeg albuma "Promena Svesti" koje će biti protkane starim sa prvog albuma "Prvi Silazak".

LANGUAGE SEX VIOLENCE su distopijski, new wave band iz Niša koji kombinuje razne uticaje punka i post punka u jedinstveni i originalni muzički izraz. Prepoznatljivi su po svom scenskom nastupu i britkim tekstovima. Uskoro snimaju svoj prvi maksi singl "Posrnule himne". 

DJ podrška događaju bice Vladimir Popović, osnivač Black Planet Recordsa i instrumentalista kultnog niškog dadawave benda Figurative Theatre, od koga možete očekivati izbor muzike kakav nemate priliku da slušate često.

https://www.facebook.com/events/500645880136568/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku