Predstavljamo: TYPEWRITER (Majdanpek)Sviđa ti se? Javi ostalima!
Typewriter je četvoročlani alternative metal bend oformljen u Majdanpeku. Bend trenutno radi na svom prvom albumu u sledećoj postavi:

Miroslav Durlić – Bubnjevi
Miloš Antić – Gitara, vokal
Uroš Golubović – Bass
Mladen Janković – Vokal


Majdanpečka muzička scena se može podvesti pod mikro-scenu, od osamdesetih pa naovamo. Za današnje uslove u malom gradu koji polako gubi svoj nekadašnji sjaj (znam iz ličnog iskustva), lepo je videti da se radi na održavanju nivoa metal subkulture, a da to ne zvuči pretenciozno. Tome doprinose i momci iz starog-novog projekta TYPEWRITER. Poznajem lično dvojicu momaka iz benda i siguran sam da neće odustati tako lako, već će se svojski truditi da pruže svoj maksimum, u čemu ih svesrdno podržavam.


Evo šta oni kažu o sebi:
"Posle zajedničkog sviranja u lokalnom bendu DEMOSCREAM, Miroslav i Miloš su odlučili da napuste bend da bi oformili drugačiji bend sa progresivnijim zvukom, projekat pod imenom TYPEWRITER. Tadašnji Typewriter je mahom bio zasnovan na tvrdim riffovima i bio je instrumentalnog tipa od samog početka. U međuvremenu su Miroslav i Miloš pitali još dva bivša člana Demoscream benda da im se pridruže, ali sa obzirom da je rezultat bio nezadovoljavajući, počeli su da sviraju sa Urošem gde su nastavili kao instrumentalni bend. Kasnije je Miloš počeo da peva i par meseci kasnije, bend je prestao sa radom. U januaru 2016. godine, Miroslav, Uroš i Miloš su se okupili u lokalnom kafiću da bi razgovarali o budućnosti benda. Odlučeno je da će napraviti novi bend sa drugačijim vizuelnim identitetom i totalno drugačijim muzičkim pravcem, uz stari naziv TYPEWRITER. Nakon toga, pozvali su Mladena da im se pridruži kao vokalista. Trenutno rade na autorskom materijalu


Snimak sa probe: https://www.youtube.com/watch?v=vcrgdRUmRBE&feature=youtu.be

Facebook stranica: https://www.facebook.com/typewriterofficial/

Kontakt mejl: typewriterofficial@outlook.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku