Poklon karte za "Radio&Julija"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ljubitelji baleta, ali i rock muzike, imaju jedinstvenu priliku da kupovinom jedne ulaznice po ceni od 1.500 dinara dobiju i jednu ulaznicu gratis za baletski rock spektakl "Radio&Julija", koji će biti održan 19. aprila u Sava Centru.
Pravo na poklon ima prvih sto zainteresovanih, koji treba da sa oficijelne Facebook strane događaja preuzmu sliku koju će postaviti kao svoj Facebook cover, kao i da podele aktuelni video spot. Potom će, prvih sto koji u utorak 29. marta od 10.00 do 20.00h dođu na biletarnicu Sava Centra (Milentija Popovića 9), kupovinom jedne karte drugu dobiti gratis.
"Radio&Julija" je jedinstveno delo koreografa Edwarda Cluga, koje na nesvakidašnji način spaja balet i rock muziku. To je baletska predstava inspirisana Šekspirovim najpoznatijim delom, a uz muzičku podlogu pesama popularnog britanskog benda Radiohead. Ulogu Romea tumači najpoznatiji baletan svetske baletske scene Denis Matvienko, a Juliju mlada balerina Olga Tymoshiva. U drugom činu posetioci će imati priliku da uživaju u još jednom delu Edwarda Cluga, savremenom baletu "Quatro".
 Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku