Raspisan konkurs za kompilaciju Balkan under the radar 4Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon uspešno realizovana prva 3 godišnja dela kompilacije underground muzike Balkan Under The Radar i desetina hiljada preuzimanja, Black Planet Records, izdavačka kuća iz Niša, organizuje konkurs za vol. 4 (četvrto izdanje).


Kompilacija "Balkan Under The Radar" ima za cilj otkrivanje zanimljivih imena uglavnom iz Srbije, ali i iz ostalih zemalja sa prostora ex-yu. Pored bendova i pojedinačnih muzičara na kompilaciji će moći da učestvuje bilo koji solo umetnik, projekat ili bend koji se uklapa u koncept muzike koju objavljuje "Crna Planeta".


Uslovi za učešće na konkursu za "Balkan under the Radar: vol 4." su sledeći:

  • da je traka neobjavljena do sada
  • da nije duža od 15 minuta
  • da se uklapa u okvire alternativne / nekonvencionalne (nesvakidašnje) muzike, bez obzira na žanr
  • da je izvođač sa prostora bivše Jugoslavije/Balkana

Kompilacija će biti izdata na limited edition CD-u (DIY) koji neće biti na prodaju i kao free download na bandcamp stranici. Ovo je neprofitna DIY priča, bez ugovora, bez uzimanja prava na muziku već se realizuje samo iz ljubavi prema muzici, međusobne podrške i zbog spajanja ljudi sličnih razmišljanja. Bez obzira što je ovo kompilacija nepoznate muzike, mnoge relevantne muzičke face supodržale ovaj projekat pesmom.


Trake šaljite na b.planet.records@gmail.com. U obzir dolaze private streaming linkovi ili download u MP3 192kbs+ formatu. Poželjno je staviti ko ste, odakle dolazite, i ime benda (projekta). Rok za slanje je 1.6.2016. Za sva dodatna pitanja pišite na b.planet.records@gmail.com

Prva tri dela kompilacije možete skinuti ovde (mp3 320):


 http://www.mediafire.com/download/pbd8g25jmypvlb2/BALKAN+UNDER+THE+RADAR+vol.+1%2C+2%2C+%26+3+COMPLETE.rar
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku