Stereo Banana u KST-uSviđa ti se? Javi ostalima!

Popularni niški dvojac Stereo Banana nastupiće u Klubu studenata tehnike 17. marta u 23 časa.

Stereo Bananu su 2010. godine su osnovali Nemanja Nedeljković Nemus  i Marko Anđelković Naopak. Nemus je zadužen stvaranje muzike i matrice, koje služe kao podloga za Naopakove duhovite i britke stihove. U njihovoj muzici dominira hip-hop, koji miksuju sa mnogim žanrovima poput breakbeata, džeza, latino ritmova, regea, orijentalnih ritmova i fanka.

Karte se mogu kupiti u prostorijama KST-a u Bulevaru kralja Aleksandra 73 svakog radnog dana od 9-18 časova, kao i od srede do subote u periodu od 23-02 časa. Cena je 400 dinara.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku