ANTI-KONKURS: metaDADA - anti-konkurs za jubilarni peti broj art-fanzina LIBRARION, povodom stogodišnjice dadaizma!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Povodom stogodišnjice avangardnog pokreta pod imenom DADAIZAM, kojem drugi potonji pokreti i umetnici, pa čak i punk/DIY estetika, mnogo duguju.
Tema jeste prilično slobodna, ali strogo omeđena dadaizmom i nadrealizmom, DaDakle, ovog puta očekujem eksperimentalne radove na samoj ivici umetnosti, kao i neodadaističke i neonadrealističke izlive nežnosti, ne. 
Naslov ovog broja će biti metaDADA (grč. μετά iza, skriveno, o nečemu + DADA)

Propozicije anti-konkursa:
#################

Rok: 26.04. - 30.06.2016.

U obzir dolaze sve forme izražavanja i EKSPERIMENTI, dok god prate navedene pravce ili modernije intervencije:

- dada poeme, ready-made pesme, mini-eseji (do 1 A4 stranice)
- (dada) kolaž, fotomontaže (digitalne ili analogne)
- kombinacije navedenih

Ukoliko mi se učini da bi neki rad mogao da dobije eksperimentalno ruho, lično ću pitati autora za dozvolu za dekonstrukciju i rerealizaciju

Kao i do sad, fanzin će biti crno-beli, standardni format, a iznenađenja ću objaviti kad budem imao gotov i složen broj - verujem da će se mnogi oduševiti.

Radove šaljite na: 
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku