Blokstok fest i ove godine u Novom SaduSviđa ti se? Javi ostalima!

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da na ovogodišnjem Blokstok Festivalu, pored već najavljenih Samostalnih Referenata, nastupaju i  zagrebački Brkovi.


„Brkovi su hrvatski turbofolk-punkrock sastav iz Zagreba. Udaljene žanrove su duhovito spojili u melodiočnu celinu. Od turbofolka koriste emotivne stihove spojene sa žestinom punk rocka i težinom heavy metala. Njihove prostodušne tekstove prožima direktan svirački stil."


Pored najavljenih izvođača, uskoro slede nova saopštenja, kao i objava konkursa za mladi bend koji će dobiti priliku da otvori ovogodišnji festival.


Festival Blokstok se nakon četvorogodišnje pauze, vratio u maju 2015. godine i ispunio očekivanja kako organizatora, tako i posetilaca. Ove godine, Blokstok se tradicionalno održava u Železničkom parku u subotu, 28.05. sa početkom u 17 časova.Pozivamo vas da svojim dolaskom upotpunite ovaj događaj i da zajedno sa nama uživate u kvalitetnom zvuku i sjajnom provodu.


Rok se vraća u Blok.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku