NEKRST fanzin - blasfemično zadovoljstvo u malom pakovanjuSviđa ti se? Javi ostalima!

NEKRST fanzin - blasfemično zadovoljstvo u malom pakovanju


Odmah u meso: NEKRST je sveži fanzin o metal muzici, sa naglaskom na death-, prog- podžanrove, iako je situacija na metal sceni takva da se konstantno menja, razvija u neslućenim pravcima. Redakcija je sastavljena od  dvojice entuzijasta:  mladog recenzenta i aktivnog fanzinaša, a zajednička konstanta je uživanje u slušanju metala, podrazumeva se.
Ime je odabrano sasvim slučajno, kao vrlo efektivno za jedan fanzin koji se bavi metalom.

Prvi broj donosi 10 ultra-kratkih, ali dovitljivih recenzija kao opštih preporuka za slušanje, uvek aktuelnih izdanja koja ne dobijaju svoje zasluženo mesto, jer pripadaju dubokom underground-u. Pored američkih, australijskih, pa čak i islandskih metal-snaga, tu se našao i jedan domaći projekat koji, sudeći po oceni drugih recenzenata, sasvim zasluženo može poneti titulu najboljeg metal izdanja u Srbiji. Da vam ne bih kvario uživanje, listajte prvi broj i pronađite nekog novog favorita, jer će uskoro doći na red i naredni brojevi.

Prvi broj možete skinuti na sledećem linku: http://www.mediafire.com/download/j8w9cg7ogct9o29/NEKRST+%231+-+elektronska+verzija.pdf#1+-+elektronska+verzija.pdf

Facebook stranica: www.facebook.com/nekrstfanzin
Instagram: /nekrst_fanzine

Desya Lovorov, tehnički urednik
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku