Portal terapija.net u KSET-u će 23/04 koncertno proslaviti 15. godina portalaSviđa ti se? Javi ostalima!

Najstariji hrvatski glazbeni portal TERAPIJA.NET ove godine SLAVI jubilarni 15. ROĐENDAN! Od 2001. do danas Terapija recenzijama albuma, koncertnim izvještajima i ostalim vijestima iz svijeta glazbe kontinuirano pokriva najširi spektar izvođača od teškog undergrounda do široko afirmiranih izvođača gotovo svih žanrova.

Mnogim bendovima s regionalne scene koji su s vremenom prerasli iz anonimnosti u popularna imena prvi su promotivni tekstovi i kritički osvrti objavljeni upravo na Terapiji: Dubioza kolektiv, Brkovi, Goribor, Kawasaki 3P, Damir Avdić, Letu Štuke, Ramirez, Pavel, Repetitor, M.O.R.T, Punčke, Žen, Bernays Propaganda, Afion, Antenat, Nežni Dalibor, U Pol' 9 kod Sabe itd.

Rođendanski koncert koji TERAPIJA.NET održava i ove godine već je postao tradicija. Misao vodilja koja nam je najvažnija pri odabiru izvođača je davanje podrške bendovima neupitne kvalitete, koji po popularnosti još nisu dohvatili ono što im pripada.


Facebook event:

https://www.facebook.com/events/203593210010745/

Znači, koncertom će vas i nas stoga počastiti sljedeći bendovi:


Thee Melomen

Band kaže o sebi:
„Rock 'N Roll nije nuklearna fizika, uzmeš tri riffa, dodaš refren, solažu i to je to. Tako je oduvijek bilo, od Chuck Berry-ja do Ramones-a, od New York Dolls-a do Stones-a. Upravo je to zvijezda vodilja Glam-ificirane power pop n roll četvorke iz Zagreba pod imenom Thee Melomen. U dvije godine koliko postoje, već su u Zagrebu dijelili stage sa bendovima iz Belgije, Njemačke, Grčke, Srbije, Rusije, Kanade, Japana i naravno Hrvatske, a sa nekim dijele i zajedničku ljubav prema Dolls/Heartbreakers familiji. Thee Melomen su filtrirali utjecaje svih svojih uzora i iz vlastitog kuta stvorili svoju viziju street rock' n 'rolla. „


Garage in July

Visokooktanski Swamp 'n' Roll sastav. Četvorica mladića začarana duhom Delte. Misija je jednostavna: prenositi naslijeđe Groove-a, naslijeđe Bluesa. Sviramo direktno i iskreno, iz jaja i srca. Pjesme nastaju same od sebe, spontano i bez predumišljaja zato što je osnova benda pravo prijateljstvo. Osjećati ritam Delte znači ostati zdrav i snažan u ovim šugavim i umjetnim vremenima.
Nas je četvero i imamo svoja imena, ona koja su nam dana. Kad sviramo i kad smo skupa, preuzimamo prave identitete.
Mi smo velika djeca, a odrasti je samo zamka. Naša glazba uvijek donosi samo Ljubav.
Buka i znoj. Ljubav i Swamp 'n' Roll.


Čudnoređe

Životno-muzička tragikomedija Ognjena Bašića. Zvuči kao šansonjer na speedu koji pokušava izvesti cabaret-točku uz pratnju rock benda dok mu na slušalicama u ušima smeta playlista s metalom, pankom, rapom, narodnjacima, reggaeom i popularnim random autoplay hitovima s YouTube-a.
Rođendansku tortu vašeg omiljenog portala ČudNoReĐe će dodatno pošećeriti live promocijom dugo očekivanog albuma prvijenca „DNO JE SVE RJEĐE" koji sadrži ponajbolje uratke iz njegove raznovrsne pjesmarice i bit će uskoro dostupan na Bandcampu. Osim neočekivanog, očekujte smijeh i suze, mudrost i ludost, te još masu različitih osjećaja i misli koje ČudNoReĐe i čine tako jedinstvenim fenomenom. Uz njegovu muziku možete se ukipiti i zamisliti ili jednostavno nasmiješiti i zaplesati. Birajte sami koju stranu medalje želite okrenuti.

Mr. Albino

"We're an alternative, outlaw rock band from Zagreb, Croatia, consisting of currently four members: Dave Alan(vocals), Stribor Bob(guitar), Velimir ''Lizard'' Topić(bass) & Ivan ''Cimi'' Marinović(drums and percussions). We combine various arts along with many musical genres including funk, blues, grunge and more..."

Cijena ulaznice za već tradicionalni rođendanski koncert iznositi će 20 kuna za koje ćete vidjeti 4 izvođača.Ako matematički pogledamo, to je samo 5 kuna po bendu, pa se nadamo da ćete u što većem broju proslaviti s nama još jedan rođendanski koncert!
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku