I ove godine ZNFI u TrbovljuSviđa ti se? Javi ostalima!

Zasavlje Noisefest International je internacionalni noise festival koji se odrzava u Vašava RTH, Trbovlje, Slovenija. Pored mnogobrojnih istaknutih avangardnih projekata i bendova iz Engleske, Amerike, Italije, Slovenije, Srbije, Francuske, Poljske, mozete ocekivati i free noise market na kojem mozete razmeniti ili kupiti izdanja, odecu, ali i steci nove prijatelje sa noise scene.

Kako doci na festival: Adresa je Obrat RTH, Nasipi 45, Trbovlje, Slovenija
Autobusom ili vozom do Ljubljane, a onda  od Ljubljane u pravcu Maribor za Trbovlje. Jedan sat voznje od Ljubljane.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku